Om os

Ring-Light.dk - Et dansk firma, med speciale indenfor Ring Light-produkter.

Det har altid været vores mål, at skabe et brand med foto- og videoudstyr, der henvender sig til indholdsskabere. Vores produkter er perfekte til skønhedsklinikker, frisørsaloner, fotografi, sociale medier, kreative bureauer, tatoveringskunstnere eller bare til dig, som ønsker skarp belysning til dine billeder eller videoer. Vores produkter er benyttet af over 5.000+ danskere, som dagligt benytter sig af vores produkter.

Vi lever i en tid, hvor det er vigtigt at man kan skabe sit digitale indhold og markedsføring med de bedst mulige værktøjer. For mange, er det vigtigt at kunne promovere sit personlige brand eller firma. Derfor er vi her, for at bryde myten om, at du har brug for dyrt udstyr til at få de rigtige billeder eller videoer på plads.

For os hos Ring-Light.dk, handler det om hårdt arbejde og passion for fotografering. Vores team er ungt, sjovt og teknisk kyndigt. Vi er hurtige, og altid opdateret indenfor de nyeste trends. Vi kommer fra en baggrund, hvor video, fotografering og styling, har været en vigtig faktor i vores dagligdag, så vi forstår, hvad der skal til. Dette betyder, at vi yder ekspertrådgivning fra reel erfaring.

 

Hvorfor købe hos Ring-Light.dk?

  • Kvaliteten er vores første prioritet. I modsætning til vores konkurrenter, kommer vores produkter fra førende producenter med speciale indenfor Ring Lights. 
  • Gratis forsendelse på alle ordrer. Uanset købsbeløb, tilbyder vi altid gratis fragt til nærmeste PakkeShop.
  • 30-dages gratis returret på alle ordrer.
  • Over 5.000 danske tilfredse kunder.
  • Førende forhandler indenfor Ring-Lights i Danmark, med flere års erfaring indenfor belysning og fotografi.
  • Lager i Danmark - Alle vores produkter opbevares og afsendes fra vores lager i Danmark. Vi har dermed fuld kontrol over leveringstider samt vores lagerbeholdning. Vi ved nemlig, at leveringstid og troværdighed er det vigtigste, når man handler online.
  • Direkte fra producenten - Hvordan kan vores priser være så lave? Det kan de, fordi at vi køber hjem i store mængder og har skåret alle fordyrende mellemled fra. Det vil sige, at alle vores varer kommer direkte fra producenten og hjem til vores lager i Danmark. Dermed har vi mulighed for at sælge vores varer til laverer priser end konkurrenterne, uden at gå på kompromis med kvaliteten.